Ispis velikog formata

Printanje velikih formata se radi na solventnom printeru Mimaki  Jv 33  širine printa 160 cm. Print vršimo uglavnom na sljedeće materijale:

Ceradanjezine glavne odlike su teška poderivost i otpornost na vanjske vremenske uvjete, a pošto se lako porubljuje i spaja dimenzije su praktički neograničene. Pomoću posebnih profila se postavljaju na zidove zgrada, ograde i druga mjesta. Dijele se na backlight cerade, koje propuštaju svjetlost sa zadnje strane i pogodne su za svjetleće reklame, frontlight cerade, koje se najčešće koriste za transparente i wallscapeove te blackout cerade, koje ne propuštaju svjetlost i pogodne su za printanje i s jedne i s druge strane.

Mesh – je specijalni PVC materijal rupičaste strukture koja omogućava strujanje vjetra, što ga čini pogodnim za izradu transparenata za građevinske skele, ali i ostalih mjesta koja su izložena jakim udarima vjetra.

Samoljepljiva folija je materijal koji se može aplicirati na čitav niz različitih podloga, npr. izlozi, vozila, pleksiglas, foreks... Dijele se prema dugotrajnosti (1,3,5 pa i više godina) i prema zakrivljenosti površine na koju se lijepi.

Prozorska grafika – je naljepnica izrađena od specijalnog rupičastog materijala. Idealna je za zakloniti unutrašnjost Vašeg prostora od znatiželjnih pogleda, blago smanjuje intenzitet sunčanih zraka , predstavlja idealnu površinu za Vašu reklamnu poruku, a u isto vrijeme do Vas dopire dovoljno dnevnog svijetla i Vaš pogled prema van je potpuno bistar. Primjenjuje se za obljepljivanje/oslikavanje staklenih površina (npr.izlozi, stakla na vozilima...)..

Canvas - Platno za ispis umjetničkih reprodikcija u photo kvaliteti. Trajan ispis u kombinaciji s pigmentiranim tintama. Pogodan za napinjanje na slikarske rame i stavljanje pod staklo.

Papir - za ispis fotografija koristimo Photoplus Satin 225gr. polusjajni papir na kojem Vaše fotografije izgledaju jednostavno savršene. Za ispis postera i citilight plakata koristimo Posterpapir 140gr. dok za jumbo plakate koristimo blueback standardne kvalitete za vanjsku primjenu.