Kaširanje je lijepljenje fotografije, postera ili plakata na čvrstu podlogu. Čvrsta podloga može biti pjenasta ploča, karton, ljepenka, pvc ploča i slično.

Sa zadnje strane se postavlja metalna kvačica za vješanje. Foto panel (kaširanu fotografiju) se može i zaštititi prozirnom folijom (laminirati), što preporučamo radi zaštite same fotografije od raznih vanjskih utjecaja.

 Sve što trebate napraviti je donjeti ili poslati mailom fotografiju koju želite imati isprintanu najnovijim strojevima s bojama otpornim na UV zrake, kaširanu tj. pričvršćenu Kapa line ili Kapa fix podlogu što je u stvari pjenasta 1cm debela podloga. Postoje i drugi materijali koji se mogu koristiti umjesto pjenaste Kape poput forexa ili dibonda. Fotografija se može plastificirati s sjajnom ili matt plastifikacijom. Idealno bi bilo staviti takvu fotografiju u elegantni aluminijski okvir srebrene ili crne boje. S aluminijskim okvirom imate mogućnost promjene slike s tim da okvir možete rastaviti sačuvati i u njega umetnuti novu sliku.