Oslikavanje izloga

Oslikavanje izloga ili poslovnog prostora vršimo profesionalnim samoljepivim PVC folijama ili digitalnim kolor tiskom na foliji, s garancijom kvalitete.

PVC folije koje koristimo, otporne su na vanjske uvjete, a njihova trajnost ovisi o primjeni, podlozi na koju se lijepe, te potrebama naručitelja.

Digitalnim tiskom na rupičastu foliju (prozorsku grafiku) i njezinim lijepljenjem na izlog oslikati ćemo vam izlog ili zadnje staklo dostavnog vozila tako da ćete vidjeti van kroz njega, a istovremeno gledanjem motiva s vanjske strane onemogućiti pogled u unutrašnjost prostorije ili vozila.

Prije same izrade natpisa, u mogućnosti smo napraviti fotomontažu u realnim uvjetima, tako da možete vidjeti kako pojedini natpis izgleda na Vašem prostoru.

Također izrađujemo i zakonom propisane naljepnice “radno vrijeme” i “podatke o tvrtki/obrtu”.

Ako ste vlasnik poslovnog prostora, ugostiteljskog objekta, trgovine…, a još niste iskoristili “besplatna” atraktivna reklamna mjesta na svom prostoru. Ovo je idealna prilika za Vas. Omogućite Vašim budućim klijentima da Vas što prije pronađu i izaberu između ostalih ponuđača. Ne dopustite da Vam staklene površine ostanu neiskorištene.