Tisak na tekstil vrši se na dva uobičajena načina, sitotiskom i termotiskom (prijenos folije). Tisak se vrši majica s tiskomnadonesene majice, ili se majice mogu birati iz kataloga (različite gramature i teksture materijala).

Najpopularniji način kod manjih serija je termotisak, obično se koristi za iskazivanje neke poruke u jednoj boji (poput slogana reklamnih majica, logotipa i sl.). Kada se radi o većim serijama (50ak komada i više) možda se kao najbolje rješenje nameće sitotisak jer nudi relativno brzu isporuku kod velikih količina.

Obje metode dugotrajne su i iznimno otporne na pranje, isto tako, bez obzira na nijansu, niti jedan postupak ne pušta boju prilikom pranja u perilici što garantira dugovječan otisak.

Solventni preslikači

Kolor preslikači mogu se aplicirati na sve bijele podloge. Full color slika na majici, već od jednog komada.

Kolor solventni preslikači su preslikači za tamne podloge. Solventni preslikači sadrže bijelu pozadinu, pa su jako dobro vidljivi na bilo kojoj tamnijoj boji podloge. Mogućnost tiska već od 1. komada. Neograničen broj boja tiska, kao i motiva - idealano za isprint kolor fotografije iz vašeg albuma na majici, kao i sportske grbove na dresovima.

Majice za maturante sa tiskom

Majice za maturante štampamo brzo i povoljno, jer već znamo da svi dolaze u zadnji čas. Nudimo veliki  izbor majica u standardnim veličinama. Mogučnost aplikacije u termotisku ili na preslikaču.

Budite originalni, budite zapaženi i imajte uspomenu na lude godine!

Tisak na dresove

Ne morate igrati u velikom klubu da bi vam ime bilo na dresu. Na vaše dresove apliciramo brojeve, grb kluba, ime igrača, reklamnu poruku ili logo vašeg sponzora...

Brzo, povoljno i kvalitetno otiskujemo dresove za cijelu momčad. Uz dresove, tisak vršimo i na trenirke i sportske torbe.